Gratis bok under påsken

Uppdatering: vi har nu passerat den 19:e april och jag har plockat bort länken. Tack till de som passade på att ladda ned boken under den period som den var upplagd. Totalt gjordes 48 nedladdningar, förutom de som jag gjorde själv för att kontrollera att länken fungerade.

Påsken är en utmärkt tid att läsa, och kanske lite extra nu när vi alla håller oss hemma så mycket som möjligt. För att uppmuntra till mer läsning lägger jag därför ut min första bok, Den mörka portalen, helt gratis i ePub-format i en vecka (fram till söndagen den 19:e april)

Det enda jag vill be dig om är att inte sprida filen vidare. Jag vill gärna själv avgöra när min bok ska vara gratis och när den ska kosta lite mer (den är ganska billig normalt sett, både på Bokus och på Amazon där den finns i mobi-format).

Sedan får du givetvis gärna skicka ett mail/pm/etc om vad du tyckte om boken, men det är absolut inget krav från min sida. Boken har fått många positiva recensioner, och fick högsta betyg av BTJ (Bibliotekstjänst) så det är inte bara jag som tycker att boken är bra. Nu får du en möjlighet att skapa en egen bild om du inte läst den redan.

Om du föredrar boken i tryckt format så går det att beställa från mig. Tyvärr kan jag inte ge bort den (det blir lite för dyrt för mig) men inklusive frakt (och signering om du vill ha det) så kostar den 160 kronor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Oldena-sagan

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa