Illustrationer

Här samlar jag illustrationer relaterade till Oldenasagan. Observera att alla illustrationer har upphovsrätt. Jag har tillstånd att använda dem för (bland annat) marknadsföring, men de kan inte användas i andra sammanhang.

Det här är den första illustrationen till böckerna. Konstnären är Morgan Johansson som är verksam i Väderstad. Du kan läsa mer om hans konstnärskap här: https://morganjohansson.se/

Ovan ser du omslaget till Den mörka portalen. Illustratör är Matilda Söderling och jag fick kontakt med henne genom Young Art som hade ett samarbete med Type & Tell (som skötte trycket åt mig). Tyvärr har jag ingen information om huruvida Matilda har en portfolio upplagd.

Även för nästa omslag så samarbetade jag med Young Art. För det här omslaget så är det Louise Gistrand som är illustratör. Inte heller här har jag någon information om en portfolio.

Det här är en illustration av Ella. Konstnär är Carles Dalmau. Du kan hitta hans illustrationer på Instagram om du söker på hans namn.

Ytterligare en illustration på Ella. Här är konstnären ”ch1yoxx” (Pia) och du hittar hennes illustrationer på Instagram om du söker på hennes namn.

Även för denna illustration av Marmat så är konstnären ”ch1yoxx”

Denna illustration av Tirandim har även den ”ch1yoxx” som illustratör.