Ett styck gratis novell

En av de platser där man kan köpa mina böcker är Fantastikbokklubben, som dessutom har bokrea mars ut med 20% på allt.

Men, där finns även en blogg och ett antal gratis noveller. Jag har en av mina noveller där: https://www.fantastikbokklubben.se/category/novell/

Den novellen har ingen som helst koppling till Oldenasagan, utan temat var ”värme”. Jag hade tänkt skriva någonting helt annat, kanske någonting som inte var Fantastik, men det slutade med att det blev Fantastik ändå.

Novellen heter ”En annan sorts värme” och jag skickade in den till tidningen Skrivas novelltävling. Tyvärr vann den inte och eftersom ingen har glädje av att den ligger på min hårddisk så frågade jag Fantastikbokklubben om de ville ha den. Vilket de ville.

Passa även på att ladda ned de andra noveller som finns där. Vem vet, kanske du hittar någon ny favoritförfattare?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Oldena-sagan

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa