Release-fest

Även om boken redan är släppt, och bland annat finns hos Adlibris, så behövs fortfarande en release-fest.

Den äger rum lördagen den 20:e oktober, klockan 12-16, i Marabouparken (som trots namnet är inomhus) i Sundbyberg. Den är öppen för alla som vill komma, men jag skulle uppskatta om du mailar mig om du tänker komma. Detta för att kunna beställa rätt mängd tilltugg och bubbel.

Det kommer att finnas lite snittar och bubbel och möjlighet att mingla med mig eller med andra. Kom 5 minuter eller alla 4 timmarna (eller valfri tid mellan). Den enda planerade aktiviteten tidsmässigt är skålande vid 13, 14 & 15, och i övrigt finns möjlighet att komma med önskemål.

Du kan komma precis när du vill under det här tidsspannet, men eftersom jag fått frågor om när det är ”bäst” att komma så brukar jag säga 13-14. Då har de flesta hunnit äta lunch och det är en lagom ansträngande eftermiddagsaktivitet.

Det går att köpa boken på plats, men det finns inget krav på att man köper en bok för att hälsa på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Oldena-sagan

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa