Köpa boken

Den mörka portalen finns hos de vanliga webhandlarna. Dessutom kan man beställa den direkt av mig om man vill ha ett signerat exemplar. För Konflikternas tid kommer den här sidan uppdateras när den finns tillgänglig.

Format

Böckerna släpps i två format:
1. Mjukband/stor-pocket. Storleken är 135×210 mm och de är 444 respektive 490 sidor.
2. ePub. Den är anpassad för större läsare, men ska fungera på alla läsare. På riktigt gamla läsare (exempelvis Sonys PRS-T1) visas tyvärr inte kartan.

Beställ direkt av författaren

Det går att beställa den tryckta boken direkt från författaren. Skicka ett mail till mattias@oldenasagan.se och ange hur många exemplar du vill ha, om de ska signeras, och vart jag ska skicka dem. Betalning är via Swish eller bankgiro.  Observera att det är betalning i förskott. Jag kan inte skicka mot faktura.

Kostnad: 140 kronor, för Den mörka portalen, inklusive moms. Frakt tillkommer.
Frakt: Jag skickar med postens ”Blå påse M” vilket ger en fraktkostnad på 60 kronor per bok. För större beställningar kan jag kolla om det finns billigare sätt att frakta. Total kostnad 200 kronor för bok+frakt.

Beställ hos internetbokhandlare

Bokus

E-bok 39 kronor
Tryckt bok 189 kronor

Adlibris

E-bok 40 kronor
Tryckt bok 189 kronor

Apple

E-bok 39 kronor

Bokon

E-bok 49 kronor

Amazon

E-bok Kindle $3.70 (ca 37 kronor)

Kobo

E-bok $3.49 (ca 35 kronor)

Leveransdatum

För Adlibris, Bokus, med flera så är det deras leveranstider som gäller. E-böcker har omedelbar leverans. För den tryckta boken har de angett 5-7 dagar.

Jag har just nu böcker i lager och skickar inom 1-2 dagar efter betalning.